2012. november 16., péntek



„Van az úgy, van olyan, hogy a szív tele van, és nem fér hozzá más. Fiatal szerelem bekerít ügyesen, valahogyan rám talált...”

„Isten soha nem csap be egy ajtót az orrod előtt anélkül, hogy ki ne nyitna egy csokival teli dobozt, és meg ne kínálna belőle.”


„Ha a játszma véget ér, a király és a paraszt is ugyanabba a dobozba megy vissza.”


„Az élet nem azon áll, hogy milyen jó kártyákat kapunk a sorstól, hanem azon, hogy egy rossz osztást jól játszunk-e meg.”


„Szabad az, aki képes fölállni, és mindent maga mögött hagyni anélkül, hogy visszanézne.”


„Egyszer majd csörög az óra, és fájni fog ébredni az 'egyedül' szóra…”


„Minden pasi jön, hogy kellesz meg 'love you'
De a vége mindig ugyanaz, úgyhogy inkább 'fuck you'!”


„Lehet, hogy facebookon úgy tűnik, minden rendben van, de az nem azt jelenti, hogy a való életben is olyan boldog vagyok…”


„Talán ezt rontják el a legtöbben: ragaszkodnak valakihez, aki már rég nem az a valaki, akibe beleszerettek.”


„Rám se írsz? Nem is keresel? Igen, fáj. De majd egyszer elfelejtelek… Csak tudod akkor se keress, és ne is írj rám, mikor az lesz kirakva, hogy kapcsolatban!”


„Ne aggódj, talán úgy gondolod, hogy nem fogsz túljutni rajta soha. De gondolj bele, azt is gondoltad, hogy örökké fog tartani.”


„Ha van egy srác aki nem bánik jól veletek, ne várjátok meg, hogy megváltozzon! Hadd sajnálkozzon majd a férfi populáció söpredéke és keressetek valaki olyat, aki úgy bánik veletek, ahogy ti azt szeretnétek és akkor is megmosolyogtat, ha ti a legszomorúbbak vagytok. Olyasvalakit, aki akkor is törődik veletek, ha hibát követtek el. Olyasvalakit, aki akkor is szeret, ha megbántjátok. Olyasvalakit, aki abbahagyja azt, amit csinál, hogy a szemetekbe nézzen, és azt mondja szeretlek, és valóban úgy is gondolja!”


„Egy nőt nem elég egyszer megszerezni. Folyamatosan küzdeni kell érte, hogy a tiéd maradjon!”


„Egy fiú olyan képet kér, amin nincs rajtad ruha… egy férfi pedig olyat, amin nincs rajtad smink!”


„Ülök a sarokban, érzem, hogy vérzek
Sajnálom, kicsim, bocsáss meg, kérlek…”


„Te és én mostantól ismerősök. Na látod? Itt rontottam el.


„Mindig azt dobjuk el magunktól, aki bármit megtenne értünk, és egy olyanért küzdünk, akiről tudjuk, hogy nem fog működni…”


„Nem csak azért vagy itt, hogy helyet foglalj, vagy hogy egy háttérszereplő legyél valaki életének a filmjében. Gondold végig: semmi nem lenne ugyanilyen, ha nem léteznél. Az összes hely, ahol voltál és az összes ember, akivel valaha beszéltél, más lenne nélküled. Mindannyian kapcsolódunk egymáshoz, és hatással vannak ránk a döntések és még mások létezése is.”


„Kész vagyok arra, hogy továbblépjek. Talán megbántottál és darabokra törted a szívemet, de most itt az ideje, hogy összerakjam ezeket a darabokat egy másik emberrel.”

„Senki sem mondta, hogy könnyű eset vagyok. Nehéz velem beszélni. Makacs vagyok, és túl sokat beszélek. Van, hogy senki nem érti, mi bajom… Nem biztosíthatom, hogy nem fogunk veszekedni, hogy nem fogunk kételkedni egymásban, és hogy mindig jó leszek. De egyet tudok: amíg küzdesz értem, én maradok.”


„Soha nem fogod meglátni a szép dolgokat magad előtt, ha mindig csak a rosszat nézed magad mögött!”


„Vajon képes vagy-e észrevenni, hogy a másik megváltozott? Hogy már semmi sem olyan, mint régen? Azt szeretni, aki melletted van, és nem azt a valakit, aki régen volt. Úgy gondolom, ez az egyik legnagyobb kihívás. Jelen lenni a pillanatban, odafigyelni a másikra, nem elvarázsolódni, és tudni, hogy mikor nincs már helyed mellette.


„Talán itt az ideje elvágni azokat a kötelékeket, amik a múltban hozzákötnek néhány személyhez, és inkább megnézem mit hoz a jövő… De azt már nélkülük!”


„Egy ideig futni fog utánad, de elérkezik majd a nap, amikor abbahagyja… Túl fog rajtad jutni. És pontosan ebben a pillanatban az fogod kívánni, hogy bárcsak hagytad volna, hogy elkapjon.”

„Nem töröllek le, nem tiltalak le az ismerőseim közül. Végig fogod nézni, ahogy szarba sem veszlek!”


„Sose hagyd, hogy egy lány várjon rád, csak mert tudod, hogy várni fog.”


„Alaplépések: bejelöl, lájkol, megbök, rád ír chaten, elkéri a telefonszámod, randiztok, összejöttök és boldogan éltek… míg nem jön egy másik.”


„Szeretnék találkozni azzal az emberrel, aki lettem volna, ha nem találkozom veled.”


„Amikor nem lehetsz azzal, akibe szerelmes vagy… együtt tudnál lenni másvalakivel, akit csak kedvelsz?”


„Az élet nem hagy kiegyenlítetlen számlát: visszaadja a jót és a rosszat is. Ha valaki játékszert csinált belőled, nyugi… hamarosan belőle is játékszer lesz…”

2012. november 15., csütörtök



„Nem kell túlkomplikálni. Ha egy fiú látni akar, ő keres. Ha veled akar lenni, megteszi. Nem egy nőnek kell őrült módjára, tíz körömmel belekapaszkodva mindent feláldozni. Csak ésszel. Egyébként is, akinek a figyelméért harcolni kell, az már rég nem jó. A legjobb dolgok maguktól jönnek. Erőlködés, játszmák, és buta hisztériák nélkül, tisztán, csak úgy belehuppannak az öledbe, amikor nem is számítasz rá. De ha elmegy, hagyd. Ha megteszi, fogadd el. Aki elmegy, az nem a tiéd. Aki elmegy, az sosem ért ide igazán. Majd jön olyan, aki fél percet sem tud lélegezni nélküled, mert annyira kellesz neki. Levegőt fog kapni, meg minden, de csak igazán akkor él, ha mellette vagy - és ezzel te sem leszel másképp. Feltöltöd és feltölt téged. Támogat és melletted áll. Harcoltok mindennel, együtt, és erőt merítetek egymásból. Mert ami jó, az valami ilyesmi. Ott aztán nem lesz megalázkodás, vagy épp önfeladás. Csak az van, hogy hisztek egymásban, és húztok előre. Az összes többi csak gyerekes és szükségtelen játszma!”


„Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja, mit gondol, a másiknak vannak barátai!”


„Az a fajta lány vagyok, aki nevetésben tör ki egy olyan dolog miatt, ami tegnap még csalódást okozott neki, mert megtanulta, hogy senki sem érdemli meg, hogy miatta boldogtalan legyen. Tovább kell lépni, valaki újat keresni…”

„Ha egy másodpercig is gondolkoznod kell rajta, mondj nemet!”


„Minél jobban távolodok tőled, annál közelebb vagyok hozzá!”


„Amikor végre megérted, hogy nem halsz bele, ha összetörik a szíved, az már csalhatatlanul jelzi, hogy középkorú lettél. Ilyenkor gondolkozz el rajta, hogy ez tulajdonképpen jó, vagy rossz hír…”


„Nem vagyok kurva, nem vagyok ego, azt hiszed ismersz, de közel se, helló…”


„Két dolog van, amibe nem tudok beletörődni. Az egyik, hogy vége a nyárnak. A másik, hogy nélküled léptem az őszbe…”


„Furcsa... Több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre…”


„Már nem csak túlélem a hétköznapokat, hanem megélem azokat! Mert az élet túl sokat ér ahhoz, hogy jelentéktelenné váljon…”


„Fogadd el: vannak szerelmek, amelyek nem teljesülhetnek be…”


„Az élet arról szól, hogy élvezd! Kockáztass! Merj önmagad lenni! Tanulj a múltból! Élvezd a jelent! Bízz a jövőben! Becsüld meg az emlékeket! És vedd észre: az élet mindig megy tovább…”


„A férfiakban mindig is csak a hibákat szerettem. Ami azt illeti, volt mit szeretni rajtuk.”


„A nőnek egyik hibája az, hogy elfelejti mennyit ér, ha szerelmes…”

„A fiú kimondja, hogy szeret, míg a férfi bizonyítja!”


„Soha nem lesz már olyan, mint régen. Más lesz. De ez nem jelenti azt, hogy rosszabb!”


„Amikor elengedünk valamit, helyet teremtünk valami egészen másnak, valaminek, amit nem vártunk, valaminek, amitől sokkal boldogabbak lennénk, mert a végén az erő nem csak azokkal van, akik elmennek, de benne van abban is, amit maguk után hagynak.”


„Az igazi jó kalandokat mindig a véletlen hozza, de ritkán hozza helybe. El kell indulni valamerre, hogy találkozzunk velük.”

„Az univerzum általában azzal jelzi, hogy valami más vár ránk, hogy elveszi tőlünk azt, amiről azt hittük, hogy a legfontosabb…”


„Rengeteg emlék után tanít meg az élet ragaszkodni mindenhez, amit a jövő széttéphet…”