2012. május 26., szombat



„Nem múlhat el semmi, ha el sem kezdődött…”


„Bocsi, hogy van véleményem, bocsi, hogy nem mindig értek veled egyet, bocsi, hogy élek… Tudod mit? Inkább kabd be!”


„Változnak a dolgok, az emberek, a szívek. A szeretlek és az örökké ma már csak díszek.”


„Más lett a világ, más lettem én is. Felnőttem, szerettem, sírtam és feledtem…”

„Lehet, hogy volt olyan dolog, ami nem a szívemből szólt, de ha azt mondtam, szeretlek, az igaz volt…”



„Az emberek változnak, éppen ezért néha szétfoszlanak barátságok…”


„Aki nem tudja, merre tart, azt oda vezetik, ahova akarják.”


„A legtöbb ember azzal szorítja sarokba magát, hogy problémái vannak. Holott nem problémáink vannak, hanem lehetőségeink a döntésre.


„Én tényleg szerettelek, de te csak játszottál velem, a fenébe is, hol járt az eszem?


„Az élet egyszer kárpótol minden fájdalomért, minden sebért és minden akadályért.


„Beleszólhatsz, hogy hogy éljem az életem, de nem tudsz jó tanácsot adni, mert nem érzed azt, amit én.”


„Egyszer majd rájössz, hogy mi miért volt, de akkor már késő lesz…”

2012. május 24., csütörtök



„Nem kell barátoknak lennünk, de az se kell, hogy ellenségek legyünk…”


„Csak egy emlék vagy.”


„Minden rosszban rejtőzik valami jó. Minden bezárult ajtó után kinyílik egy ablak. S minden bántásban lesz egyszer megbocsájtás…”


Érezted már, hogy vissza akarod őt kapni? Hogy azt akarod, hogy megint szeressen? Hogy nagyon hiányzott? Hogy megint át akarod ölelni? Hogy megint a tiednek akarod őt hívni? Fáj ugye? De semmit nem tehetsz. Mert ő már elment, és nem ad neked több esélyt. Szomorú történet, de tovább kell lépned, mert bárhogy is fáj, neki jobb nélküled…”


„Az egyik legnehezebb dolog az életben, elengedni valakit, akit szeretsz... akit a legjobban szeretsz. Igen, nehéz elengedni valaki különlegeset. Ez a szerelem egyik legnagyobb kihívása. Azt mondják, hogyha elengedsz valakit a boldogságára, erősebb és bátrabb vagy. Mert annak ellenére, hogy tudod, hogy fájni fog, hagyod, hogy neki többé ne fájjon. És akkor egyedül fogod viselni a fájdalmat. De ez csak keményebbé tesz valakit... Meglátod, ha egyszer elhagynak, szomorú leszel, mert annyi közös pillanatotok volt. De pár hónap múlva, túl leszel azon a sok síráson, vissza fogsz nézni, és csak nevetni fogsz az egészen...”


„Van, hogy nem a pillangók jelzik, hogy szerelmes vagy, hanem a fájdalom.


– Kérdezhetek valamit?
– Persze.
– Könnyű volt?
– Mi volt könnyű?
– Elhagyni engem. Mondani aranyos dolgokat, aztán csak elsétálni, mintha semmit se számítanék...


„Kívánj valamit, és helyezd el a szívedben, akármit, amit csak akarsz. Megvan? Jól van, most hidd el, hogy teljesül! Sosem tudhatod, honnan jön a következő csoda, a következő emlék, a következő mosoly, a következő kívánság, de ha elhiszed, hogy ez így helyes, és kinyitod a szívedet és a gondolataidat, a megvalósulás és a bizonyosság felé, talán megkapod azt, amit kívántál. A világ tele van varázslattal, csak hinned kell benne. Úgyhogy csak kívánj valamit. Megvan? Rendben, most higgy benne teljes szíveddel.”


„Abban a percben, amikor elkezdesz arra gondolni, hogy nem fog menni, nem is fog.


„Végig hallgattam minden hülyeségedet és hazugságodat. Bíztam benned. Mindenemet neked adtam, és te meg csak úgy cserben hagysz. Remélem boldog vagy…”


„Kérlek, ne légy olyan, mint a többi. Ne gyere úgy be az életembe, hogy csak becsapsz, kihasználsz, és hazudsz nekem. Ne tégy úgy, mintha te más lennél, aki megért engem, aki szeret és törődik velem. Ne hagyd, hogy kötődjek hozzád, hogy érzéseket tápláljak irántad úgy, hogy aztán ott hagysz a semmiben.”


„Amikor a barátod szakít veled… meg kéne, hogy köszönd neki. Gondolj arra, hogy annak ellenére, hogy fáj, megadta neked a lehetőséget, hogy találj valakit, aki úgy fog szeretni téged, ahogy te szereted őt ahelyett, hogy az idődet pazarolnád erre a kapcsolatra, amikor neki nem is voltak irántad érzései. Ez fáj. De erősebbé tesz…”

„Talán azt akartam, hogy küzdj értem… és nem azt, hogy lemondj rólam.”



„Tudod mit vettem észre? Van, amikor félünk a szerelemtől. Félünk, hogy megbántanak, hogy nem vagyunk elég jók, hogy szerelembe esünk, és nem lesz ott senki, hogy elkapjon minket. Félünk attól, hogy elhagynak, és jön majd valaki jobb, aki majd helyettesít minket... a féltékenységtől. Annak ellenére, hogy félünk tőle, mégis keressük. Miért? Mert nincs jobb érzés annál, hogy van valaki, aki elmondja nekünk, hogy mennyire szeret minket, és tényleg jelentünk neki valamit. Ez egy keserű érzés, mégis mindannyian akarunk belőle egy kicsit…”


„Miért kérdezik tőlem folyton, hogy szerelmes vagyok-e? A szerelem nagyon erős szó. Nagyon kedvelek valakit, de nem vagyok szerelmes.


„Tudod mi a furcsa? Napról napra olyan, mintha semmi sem változna. De ha visszanézel… minden teljesen más.”

„Amikor valaki nagyon fontos elhagy téged, hetekig sírni fogsz. Azelőtt nem értetted, hogy miért olyan nehéz másoknak tovább lépni, és miért hazudják, hogy minden rá emlékeztet. De most már tudod, hogy nem hazugság. Hiányzik. Néha annyira, hogy úgy érzed, tényleg megszakad a szíved. De nem. Dobog tovább, csak minden dobbanása fáj. Gyötörnek az emlékek, a fejedben pedig ezeket az emlékképeket százszor kielemzed, és minden mozdulatára megtalálod a mögöttes érzelmét. Hirtelen a szép perceket sem látod már olyan őszintének, félsz, hogy az is csak hazugság volt. Ordítanád, az arcába kiabálnád azokat a kérdéseket, amikre tudod, hogy egyedül sosem találsz választ. De hidd el nekem, el fog múlni. Idővel enyhülni fognak ezek az érzések, és hónapok múlva minden fojtogató érzést felvált egy halk sóhaj. Aztán tovább lépsz...”

Olyasvalakit szorítottam magamhoz egész idő alatt, aki már rég, vagy talán sosem volt az enyém. Kegyetlen érzés rájönni, hogy annak a valakinek nem kellesz. De egy valamit megígérhetek: úgy fogok tenni, mintha életemben nem ismertelek volna, és mintha sosem léteztél volna. Majd rá fogsz te is jönni, mit tettél. Látni akarom azt, amikor fáj odabent és nem tudod mit tegyél, hogy ezt az egészet elfelejtsd. Akkor majd én nevetek... Mindig én nevetek a végén, még akkor is, ha közben könnyes a szemem.

2012. május 23., szerda



„Nem elhagysz, hanem futsz. És amit nem tudok kitalálni, az az, hogy valami olyasmi felé futsz, amit akarsz, vagy valamitől elfutsz, mert félsz, hogy akarni fogod.”


„Egy nap, amikor majd a szépséged elmúlik, és már semmid nem marad, kell, hogy legyenek melletted barátok és rokonok, akik azért szeretnek, amilyen vagy, és nem a külsődért.”


„Ezrével rohantak meg a gyötrő emlékek, minden, ami elmúlt, ami lehetett volna és nem lett vagy másként lett…”


„Abban a percben, amikor fel akarod adni, gondolj arra miért tartottál ki ilyen sokáig.”


„Az emberek azt mondják, hogy addig nem jössz rá, hogy mid volt, amíg el nem veszíted. Az igazság az, hogy tudtad, hogy mid volt, de nem gondoltad, hogy elveszítheted.”


„Ha egy srác akar téged, semmi sem tartja vissza. Ha egy srác nem akar téged, semmi sem tudja marasztalni.”


„Ami könnyen jön, az nem tart sokáig. És ami sokáig tart, az nem jön könnyen.”

Ne hazudj annak, aki bízik benned, mert hidd el, előbb-utóbb fájni fog neked…”


„Jó döntést csak tapasztaltan lehet hozni, a baj ezzel, hogy tapasztalatot meg csak rossz döntéssel szerzel.”


„Nincs szükség rohanásra. Ha meg kell történnie, meg is fog. A jó időben, a jó személlyel, és a legjobb okkal.”

„Gyűlölöm, hogy a szívben mindig más van, mint az agyban...”


„Nincsenek csodák, az élet megy tovább. A múltam semmi más, csak egy kettétört világ…”


„Nem akarom, de rád gondolok, menekülnék, de nem tudok, nyugalom kéne, béke, csend… de itt visszhangzol idebent.”


„Ha nem akarsz változni, akkor nem is fogsz, üldöz a boldogság, de mindig eliszkolsz…”


„Ne pazarold az idődet arra, hogy azon gondolkozol, hogy mi lehetett volna. Így elszalasztod azt, ami lehet.”

„Írogathatsz neki, mosolyoghatsz rá, de a kezét én fogom és a szíve is az enyém!”


„Te voltál az egyetlen kívánságom az élettől, örökre búcsúzz el a szívemtől…”


„A külsődben minden megvan... de a belsőd az üres.”


„Ha akarod, még ezerszer mondom el, hogy rajtad kívül senki sem érdekel…”

„Üzenetek, sms-ek mindig jönnek, csak nem attól, akitől a legjobban szeretnéd…”